2022 színe

2021.12.29

2022-es év Pantone által meghatározott színe: Very Peri


Nekem nagyon tetszik ez a kékes-lilás árnyalatú szín, igazán különleges színfoltja lesz az újévnek! Nemcsak a divat világában fogunk találkozni ennek a színnek az árnyalataival, hanem a lakberendezés, de akár éttermek/szórakozóhelyek is becsempészik majd ezt a színvilágot a saját terükbe is! 

Megosztó szín, ez tény, de van benne valami igazán titokzatos különlegesség, valami nagyon egyedi, nekem pont ezért is tetszik és biztos vagyok benne, hogy nem sokan fognak ilyen színben járni az utcán, aminek én speciel kifejezetten örülök is, amolyan meri vagy nem meri very peri szín! :) 

Ha az öltözködés terén nézzük a színt, leginkább a hideg színtípusokra fog üdítően hatni ez az árnyalat, ezen belül is nyár típusok előnyben, juhhhu!!! :) Ha a meleg árnyalatok állnak hozzád közelebb, de ellenállhatatlan vágyat érzel a szín iránt, viseld bátran, hiszen biztosan megvan az oka annak, hogy úgy érzed, most éppen szükséged van ennek a színnek az energiájára! Maximum csak arra figyelj, hogy egy meleg rúzs vagy archoz közel azért legyen Rajtad egy meleg árnyalatú kiegészítő! :)

Ha  szín energetikáját nézzük, nos nekem ezt üzeni: piros és a kék szín keveréke, amiben a kék szín kicsit dominánsabb, de csak egy cseppet.. A piros szín a fizikai síkot, földi, materialista dolgokat szimbolizálja, gyökércsakra szín. A kék szín a láthatatlan tartományt, az Égiek, szellemi dolgok színe. E kettőt kellene szimbiózisba hoznunk végre már, nagyobb hangsúlyt fektetve a szellemi fejlődésre, önismeretre. 

Ha tetszik ugyan a szín, de nem mered viselni magadon, akkor bátran vegyél valamit lakásdekoráció formájában, úgy könnyebb lesz barátkozni vele közelebbről, aztán majd úgyis megjön a bátorság és kiegészítő formájában biztosan be tudod csempészni az öltözködésedbe is! :)