Minden program ajándékutalvány formájában is megvásárolható (felhasználhatósági ideje: vásárlástól számítva 6 hónap)jóga, meditáció, online jóga csomagok, stîlustanácsadás Tatabányán


átalakulOM®️  kívül-belül  mentor program

átalakulOM®️kívül-belül mentor program

12 alkalom, heti egyszer, 2 óra

A komplett program: jóga, relaxációs technikák, ászanákon kívüli témák, stílustanácsadás, 'vegetáriánus leszek egy hétig'

12 alkalmas program, hetente 1 alkalommal találkozunk - 2 órában. 
Helyszín: Tatabánya

0.alkalom: ingyenes online konzultáció (kb. 30 - 45 perc). Ekkor egyrészt felmérem azt, hogy tudunk-e együtt dolgozni.  Ennek alapján pedig már azt is látni fogom, hogy milyen stratégiai irányt kell vennünk a cél elérése érdekében.  Bejelentkezés itt:  

Tematika: 1-10. alkalomig: 1 óra jóga és 1 óra ászanákon kívüli témák lesznek. Mivel nincs két egyforma ember, így ez az első 10 alkalom, teljesen egyénre szabva fog zajlani, a Te igényeidhez és állapotodhoz igazítva! Ha 1-1 alkalommal nagyobb szükséged lesz inkább relaxációra, akkor azzal fogunk haladni! Nincsenek szabályok... 11. alkalom: színtanácsadás és testalkat elemzés. 12. alkalom: gardróbrendezés. Amennyiben van rá igény, a 10. alkalommal beszélünk a 'vegetáriánus leszek egy hétig' lehetőségről is: minta étrenddel és recepttel, illetve alapanyag beszerzési lehetőségekről. 

A mentor programhoz tartozik még: Arra az esetre, ha nem tudsz részt venni a foglalkozáson, illetve hogy az otthoni gyakorlásodat támogassam:🧘 3 havi korlátlan hozzáférést kapsz a "30 napos feltöltős" online jóga csomagomhoz. Illetve az egyéni színtípusnak megfelelő elektronikus formátumú színpalettádat is megkapod, sok-sok tippel és praktikákkal együtt.

A program végén pedig egy személyes ajándékot is kapsz tőlem :)

Sok minden fog történni a 12 alkalom során, valóban elindulsz az átalakulás útján, komplex lesz a folyamat: a test lazul, az elme lecsendesedik és kezded látni az összefüggéseket Életed alakulását illetően és érteni, hogy minden belőled indul ki és csakis Te vagy a felelőse a saját Életednek irányításáért és alakulásáért! A puzzle darabok lassan a helyükre kerülnek... Megtanulhatod szînkendők segítségével azt is, mely színárnyalatok állnak a legjobban Neked, mire figyelj ruhavásárlás közben. Milyen szabásvonalakkal tudod magad harmóniába hozni, hogy egésznap jól érezd magad és magabiztosan közlekedj ruháidban. Ezek által a legközelebbi vásárlásod alkalmával már TUDATOSAN fogsz a ruhák között válogatni, és nem lesz mellé nyúlás és címkés, sosem hordott ruhák a szekrényedben... :) Gardróbrendezés során átnézünk minden egyes darabot és besoroljuk őket 4 kategória valamelyikébe. Az egy hét vegetáriánus étrend pedig abban tud segíteni, hogy megérezd annak ízét és  megtapasztald mennyire energikus is tudsz lenni valójában ettől és mégsem éhezel...


átalakulOM®️ belül mentor program

átalakulOM®️ belül mentor program 

10 alkalom, heti egyszer, 2 óra

Ebben a programban csak a belsővel foglalkozunk.

10 alkalmas program, hetente 1 alkalommal találkozunk - 2 órában.

Helyszín: Tatabánya

0.alkalom: ingyenes online konzultáció (kb. 30 - 45 perc). Ekkor egyrészt felmérem azt, hogy tudunk-e együtt dolgozni.  Ennek alapján pedig már azt is látni fogom, hogy milyen stratégiai irányt kell vennünk a cél elérése érdekében. Bejelentkezés itt:

Tematika: 1 óra jóga és 1 óra ászanákon kívüli témák lesznek. Mivel nincs két egyforma ember, így teljesen egyénre szabva fog zajlani, a Te igényeidhez és állapotodhoz igazítva és ennek megfelelően fogunk haladni! Ha 1-1 alkalommal nagyobb szükséged lesz inkább relaxációra, akkor azzal fogunk haladni! Nincsenek szabályok... Amennyiben van rá igény, a 10. alkalommal beszélünk a 'vegetáriánus leszek egy hétig' lehetőségről is: minta étrenddel és recepttel, illetve alapanyag beszerzési lehetőségekről.

A test lazul, az elme lecsendesedik és kezded látni az összefüggéseket Életed alakulását illetően és érteni, hogy minden belőled indul ki és csakis Te vagy a felelőse a saját Életed irányításáért és alakulásáért! A puzzle darabok lassan a helyükre kerülnek... Az egy hét vegetáriánus étrend pedig abban tud segíteni, hogy megérezd annak ízét és megtapasztald mennyire energikus is tudsz lenni valójában ettől és mégsem éhezel...

A mentor programhoz tartozik mégArra az esetre, ha nem tudsz részt venni a foglalkozáson, illetve hogy az otthoni gyakorlásodat támogassam:🧘 3 havi korlátlan hozzáférést kapsz a "30 napos feltöltős" online jóga csomagomhoz.

A program végén pedig egy személyes ajándékot is kapsz tőlem :)  
átalakulOM   kívül 

Színtanácsadás VAGY testalkat elemzés (egyéni)
kb 2 óra

29 000,- Ft

Stílustanácsadás: színelemzés ÉS testalkat elemzés (egyéni)
kb 3,5 óra

39 000,- Ft

Gardróbrendezés (egyéni)
kb 2,5 - 3 óra 

45 000,- Ft

Új szett ötletek a gardróbodból (egyéni, gardróbrendezés után)

kb 1 óra 

19 000,- Ft

utazOM - bőröndnyi szett ötletek a gardróbodból
kb 1 óra 

19 000,- Ft

Közös vásárlás (egyéni, színtanácsadás és testalkat elemzés után)
max. 2 óra, minden további óra díja: 10 000,- Ft

(Az ár nem tartalmazza az utazási ktg-et!!!)

45 000,- Ft

Násznép csomag 

esküvői szolgáltatás, ami egyedi árajánlatot képez!

Ebben a programban csak a külsővel foglalkozunk, és az alábbiakra van lehetőség: 

színtanácsadás*; testalkat elemzés; férfiak részére a tökéletes zakó/ing/nadrág méretének meghatározása; gardróbrendezés; új szettek a gardróbodból; utazOM szettek; közös vásárlás, násznép csomag.   

Helyszín: Tatabánya

*Az évszak elmélet alapján besorolt színtípust, férfiak esetében is ugyanazon mód szerint állapítjuk meg, mint a hölgyeknél. 
A konzultáció elején átbeszéljük az igényeidet, kicsit megismerjük egymást, így körvonalazni tudjuk a Te egyedi stílusprofilodat, amihez szeretnénk felépíteni a tanácsadást. Beszélek majd a színekről, az évszak elméletről és még sok-sok érdekes tényről, ami a színeket illeti.

Ezután színelemzés keretein belül, 110 db szînkendő segítségével megnézzük majd, mely színárnyalatok állnak a legjobban Neked, és megnézzük a 12 típus közül melyik számodra a legelőnyösebb. Ezek alapján már tudni fogod mire figyelj vásárlás közben legközelebb. Átbeszéljük az évszak típusodnak előnyös hajszínt is, illetve milyen színű rúzs passzolna mindezekhez. 

Testalkat elemzés során a Te saját egyedi adottságaidat vesszük figyelembe, aminek alapján megtanulod milyen szabásvonalakkal tudod magad külsőleg harmóniába hozni, hogy egésznap jól érezd magad és magabiztosan közlekedj ruháidban. Ezek által a legközelebbi vásárlásod alkalmával már TUDATOSAN fogsz a ruhák között válogatni, és nem lesz mellényúlás és címkés, sosem hordott ruhák a szekrényedben... :)

A konzultáció után elektronikus formátumban megkapod a színpalettádat. 


Gardróbrendezés során, minden darabot megnézünk és eldöntjük, hogy melyik csoportba fog tartozni: 

  • igen: megtartjuk, mert mind szín és fazont/mèretet illetően ideális számodra 
  • nem: elajándékozzuk, mert nem előnyös számodra sem a fazont/mèretet illetően, sem pedig a színe nem ideális, vagy ha már olyan állapotban van, akkor kidobjuk
  • átmeneti: ha valamiből egyetlen darab van (pld. télikabát) és a későbbiekben lesz majd lecserélve. Illetve ebbe a csoportba fognak kerülni azok a darabok, amihez Te ragaszkodsz és 'igent' mondasz rá, viszont én pedig szakmai szemmel 'nemmel' szavazok :). Ez esetben Rád bízzuk az elengedési folyamatot!
  • varrónői: ide azok kerülnek, amik kisebb átalakítással még abszolút hordhatóak

Írunk egy listát azokról, amiket esetlegesen feltétlenül jó lenne beszerezni a gardróbrendezés után.


Új szett ötletek a saját gardróbodból: miután átnéztük és kivettünk minden olyan darabot, ami nem oda illik, megnézzük, hogy milyen új kombinációkat tudunk kihozni a meglévő ruháidból, amikre eddig még nem gondoltál, ellenben mégis jól mutatnak együtt! :) Biztosan elhangzik majd olyan mondat a szádból, hogy   "Tényleg! Erre nem is gondoltam, de mégis milyen jól néz ki így együtt!" 


utazOM szett ötletek a saját gardróbodból: utazás esetén mindig dilemma, hogy milyen ruhákat vigyél magaddal?

  • Összerakunk egy mini kapszula gardróbot, a bőrönd méretének megfelelően: egymással jól variálható és minden szempontnak megfelelő darabok, hogy valóban felhőtlen legyen az otthontól távol töltött idő!


Közös vásárlás: már tudjuk a színtípusodat és a testalkatodat. Ennek alapján a vásárlás előtt megbeszéljük az igényedet: milyen alkalomra szeretnél vásárolni és mekkora keretösszeget szánsz rá. Ezen információk segítségével indulunk el majd a beszerző körútra.


Násznép csomag: biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkkal megtörtént már, hogy esküvőre volt hivatalos és feltette magának a nagy kérdést, hogy: "Mit vegyek fel?" Úrrá lett akár a tanácstalanság is, mert akár az ifjú pár egy bizonyos színt jelölt meg dress code-nak, és meglepődve tapasztalta, hogy az a szín például abszolút hiányzik az alap ruhatárból is. Mindannyian egyediek vagyunk, így az a szín és minta, ami másokon tetszik, még nem jelenti azt, hogy számunkra is előnyös darabbá tud válni!

Egy biztos: az esküvő az ifjú pár napja, így túlöltözni őket, illetlenség!! 

Ugyanakkor jó hír, hogy a pasztell színek és a megszokott fekete/sötétkék-fehér párosítás között a skála igen széles a színeket és azok árnyalatait tekintve is!:) Színtanácsadás keretein belül meg tudom mutatni színkendők segítségével, hogy mely színárnyalatok előnyösek az egyéni adottságokat figyelembe véve és esetlegesen melyek azok, amiket érdemes kerülni! Melyek azok a fazonok/szabásvonalak, amik testalkatunkhoz illőek és melyek azok, amiket érdemes kerülni. Ezeket a tippeket, tanácsokat aztán később a mindennapokba is át lehet vinni természetesen. 
Öltöztessük testünket, lelkünket is színekbe, merjünk önmagunk lenni! Érezzük jól magunkat ruháinkban vendégként is a nagy napon és természetesen a mindennapokban is! 


online és egyéb lehetőségek

Egyéni jógaterápiás tanácsadás 

Online jóga csomagok 

Meditáció előkészítő 

Buddhi fejlesztő(csak a meditáció előkészítőt végzettek részére!) 

Egyéni jógaterápiás tanácsadás: tartalmaz egy előzetes 30 perces egyéni videóhívást. Ekkor átbeszéljük az adott problémádat és ennek alapján fogok felkészülni a személyes találkozónkra. Összeállítok egy gyakorlatsort, amit lépésről-lépésre meg fogok tanítani Neked. Erről készítünk fotókat is és a konzultáció után, a fotókat szöveges tartalommal kiegészítve elküldöm Neked, így minden rajta lesz, amit a kb 2 órás találkozónk alatt átbeszéltünk. Amennyiben úgy érzem, hogy az online videós tananyagaim közül van, amelyikkel támogatni tudlak pluszban, akkor annak a videónak a linkjét megkapod szintén. A foglalkozás után kérhetsz 30 napig email-es után követési lehetőséget. Illetve ajándékba kapsz egy jegyzetfüzetet is! :) 

Helyszín: Tatabánya

Bejelentkezés itt: Online jóga csomagok

3+1 csomag közül tudsz választani, bővebb információ itt és itt


Mini workshopok

21 napig korláltlanul elérhető videók, bővebb információ itt


Meditáció előkészítő 

2 részes hanganyag, 3 alkalom gyakorlati online konzultáció, bővebb információ itt 


Buddhi fejlesztő (csak a meditáció előkészítőt végzettek számára lehetséges)    hamarosan......