Minden program ajándékutalvány formájában is megvásárolható (felhasználhatósági ideje: vásárlástól számítva 6 hónap)jóga, meditáció, online jóga csomagok, stîlustanácsadás Tatabányán


átalakulOM  kívül-belül  mentor program

átalakulOM   kívül-belül    mentor program

12 alkalom, heti egyszer, 2 óra

A komplett program: jóga, relaxációs technikák, ászanákon kívüli témák, stílustanácsadás, 'vegetáriánus leszek egy hétig'

12 alkalmas program, hetente 1 alkalommal találkozunk - 2 órában. 
Helyszín: Tatabánya

0.alkalom: ingyenes online konzultáció (kb. 30 - 45 perc). Ekkor egyrészt felmérem azt, hogy tudunk-e együtt dolgozni.  Ennek alapján pedig már azt is látni fogom, hogy milyen stratégiai irányt kell vennünk a cél elérése érdekében.  Bejelentkezés itt:  

Tematika: 1-10. alkalomig: 1 óra jóga és 1 óra ászanákon kívüli témák lesznek. Mivel nincs két egyforma ember, így ez az első 10 alkalom, teljesen egyénre szabva fog zajlani, a Te igényeidhez és állapotodhoz igazítva! Ha 1-1 alkalommal nagyobb szükséged lesz inkább relaxációra, akkor azzal fogunk haladni! Nincsenek szabályok... 11. alkalom: színtanácsadás és testalkat elemzés. 12. alkalom: gardróbrendezés. Amennyiben van rá igény, a 10. alkalommal beszélünk a 'vegetáriánus leszek egy hétig' lehetőségről is: minta étrenddel és recepttel, illetve alapanyag beszerzési lehetőségekről. 

A mentor programhoz tartozik még: Arra az esetre, ha nem tudsz részt venni a foglalkozáson, illetve hogy az otthoni gyakorlásodat támogassam:🧘 3 havi korlátlan hozzáférést kapsz a "30 napos feltöltős" online jóga csomagomhoz. Illetve az egyéni színtípusnak megfelelő elektronikus formátumú színpalettádat is megkapod, sok-sok tippel és praktikákkal együtt.

A program végén pedig egy személyes ajándékot is kapsz tőlem :)

Sok minden fog történni a 12 alkalom során, valóban elindulsz az átalakulás útján, komplex lesz a folyamat: a test lazul, az elme lecsendesedik és kezded látni az összefüggéseket Életed alakulását illetően és érteni, hogy minden belőled indul ki és csakis Te vagy a felelőse a saját Életednek irányításáért és alakulásáért! A puzzle darabok lassan a helyükre kerülnek... Megtanulhatod szînkendők segítségével azt is, mely színárnyalatok állnak a legjobban Neked, mire figyelj ruhavásárlás közben. Milyen szabásvonalakkal tudod magad harmóniába hozni, hogy egésznap jól érezd magad és magabiztosan közlekedj ruháidban. Ezek által a legközelebbi vásárlásod alkalmával már TUDATOSAN fogsz a ruhák között válogatni, és nem lesz mellé nyúlás és címkés, sosem hordott ruhák a szekrényedben... :) Gardróbrendezés során átnézünk minden egyes darabot és besoroljuk őket 4 kategória valamelyikébe. Az egy hét vegetáriánus étrend pedig abban tud segíteni, hogy megérezd annak ízét és  megtapasztald mennyire energikus is tudsz lenni valójában ettől és mégsem éhezel...


átalakulOM  belül   mentor program

átalakulOM   belül     mentor program
10 alkalom, heti egyszer, 2 óra

Ebben a programban csak a belsővel foglalkozunk.

10 alkalmas program, hetente 1 alkalommal találkozunk - 2 órában.

Helyszín: Tatabánya

0.alkalom: ingyenes online konzultáció (kb. 30 - 45 perc). Ekkor egyrészt felmérem azt, hogy tudunk-e együtt dolgozni.  Ennek alapján pedig már azt is látni fogom, hogy milyen stratégiai irányt kell vennünk a cél elérése érdekében. Bejelentkezés itt:

Tematika: 1 óra jóga és 1 óra ászanákon kívüli témák lesznek. Mivel nincs két egyforma ember, így teljesen egyénre szabva fog zajlani, a Te igényeidhez és állapotodhoz igazítva és ennek megfelelően fogunk haladni! Ha 1-1 alkalommal nagyobb szükséged lesz inkább relaxációra, akkor azzal fogunk haladni! Nincsenek szabályok... Amennyiben van rá igény, a 10. alkalommal beszélünk a 'vegetáriánus leszek egy hétig' lehetőségről is: minta étrenddel és recepttel, illetve alapanyag beszerzési lehetőségekről.

A test lazul, az elme lecsendesedik és kezded látni az összefüggéseket Életed alakulását illetően és érteni, hogy minden belőled indul ki és csakis Te vagy a felelőse a saját Életed irányításáért és alakulásáért! A puzzle darabok lassan a helyükre kerülnek... Az egy hét vegetáriánus étrend pedig abban tud segíteni, hogy megérezd annak ízét és megtapasztald mennyire energikus is tudsz lenni valójában ettől és mégsem éhezel...

A mentor programhoz tartozik mégArra az esetre, ha nem tudsz részt venni a foglalkozáson, illetve hogy az otthoni gyakorlásodat támogassam:🧘 3 havi korlátlan hozzáférést kapsz a "30 napos feltöltős" online jóga csomagomhoz.

A program végén pedig egy személyes ajándékot is kapsz tőlem :)  
átalakulOM   kívül 

Színtanácsadás VAGY testalkat elemzés (egyéni)
kb 2 óra

29 000,- Ft

Stílustanácsadás: színelemzés ÉS testalkat elemzés (egyéni)
kb 3,5 óra

39 000,- Ft

Gardróbrendezés (egyéni)
kb 2,5 - 3 óra 

45 000,- Ft

Új szett ötletek a gardróbodból (egyéni, gardróbrendezés után)

kb 1 óra 

19 000,- Ft

utazOM - bőröndnyi szett ötletek a gardróbodból
kb 1 óra 

19 000,- Ft

Közös vásárlás (egyéni, színtanácsadás és testalkat elemzés után)
max. 2 óra, minden további óra díja: 10 000,- Ft

(Az ár nem tartalmazza az utazási ktg-et!!!)

45 000,- Ft

Násznép csomag 

esküvői szolgáltatás, ami egyedi árajánlatot képez!

Ebben a programban csak a külsővel foglalkozunk, és az alábbiakra van lehetőség: 

színtanácsadás*; testalkat elemzés; férfiak részére a tökéletes zakó/ing/nadrág méretének meghatározása; gardróbrendezés; új szettek a gardróbodból; utazOM szettek; közös vásárlás, násznép csomag.   

Helyszín: Tatabánya

*Az évszak elmélet alapján besorolt színtípust, férfiak esetében is ugyanazon mód szerint állapítjuk meg, mint a hölgyeknél. 
A konzultáció elején átbeszéljük az igényeidet, kicsit megismerjük egymást, így körvonalazni tudjuk a Te egyedi stílusprofilodat, amihez szeretnénk felépíteni a tanácsadást. Beszélek majd a színekről, az évszak elméletről és még sok-sok érdekes tényről, ami a színeket illeti.

Ezután színelemzés keretein belül, 110 db szînkendő segítségével megnézzük majd, mely színárnyalatok állnak a legjobban Neked, és megnézzük a 12 típus közül melyik számodra a legelőnyösebb. Ezek alapján már tudni fogod mire figyelj vásárlás közben legközelebb. Átbeszéljük az évszak típusodnak előnyös hajszínt is, illetve milyen színű rúzs passzolna mindezekhez. 

Testalkat elemzés során a Te saját egyedi adottságaidat vesszük figyelembe, aminek alapján megtanulod milyen szabásvonalakkal tudod magad külsőleg harmóniába hozni, hogy egésznap jól érezd magad és magabiztosan közlekedj ruháidban. Ezek által a legközelebbi vásárlásod alkalmával már TUDATOSAN fogsz a ruhák között válogatni, és nem lesz mellényúlás és címkés, sosem hordott ruhák a szekrényedben... :)

A konzultáció után elektronikus formátumban megkapod a színpalettádat. 


Gardróbrendezés során, minden darabot megnézünk és eldöntjük, hogy melyik csoportba fog tartozni: 

  • igen: megtartjuk, mert mind szín és fazont/mèretet illetően ideális számodra 
  • nem: elajándékozzuk, mert nem előnyös számodra sem a fazont/mèretet illetően, sem pedig a színe nem ideális, vagy ha már olyan állapotban van, akkor kidobjuk
  • átmeneti: ha valamiből egyetlen darab van (pld. télikabát) és a későbbiekben lesz majd lecserélve. Illetve ebbe a csoportba fognak kerülni azok a darabok, amihez Te ragaszkodsz és 'igent' mondasz rá, viszont én pedig szakmai szemmel 'nemmel' szavazok :). Ez esetben Rád bízzuk az elengedési folyamatot!
  • varrónői: ide azok kerülnek, amik kisebb átalakítással még abszolút hordhatóak

Írunk egy listát azokról, amiket esetlegesen feltétlenül jó lenne beszerezni a gardróbrendezés után.


Új szett ötletek a saját gardróbodból: miután átnéztük és kivettünk minden olyan darabot, ami nem oda illik, megnézzük, hogy milyen új kombinációkat tudunk kihozni a meglévő ruháidból, amikre eddig még nem gondoltál, ellenben mégis jól mutatnak együtt! :) Biztosan elhangzik majd olyan mondat a szádból, hogy   "Tényleg! Erre nem is gondoltam, de mégis milyen jól néz ki így együtt!" 


utazOM szett ötletek a saját gardróbodból: utazás esetén mindig dilemma, hogy milyen ruhákat vigyél magaddal?

  • Összerakunk egy mini kapszula gardróbot, a bőrönd méretének megfelelően: egymással jól variálható és minden szempontnak megfelelő darabok, hogy valóban felhőtlen legyen az otthontól távol töltött idő!


Közös vásárlás: már tudjuk a színtípusodat és a testalkatodat. Ennek alapján a vásárlás előtt megbeszéljük az igényedet: milyen alkalomra szeretnél vásárolni és mekkora keretösszeget szánsz rá. Ezen információk segítségével indulunk el majd a beszerző körútra.


Násznép csomag: biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkkal megtörtént már, hogy esküvőre volt hivatalos és feltette magának a nagy kérdést, hogy: "Mit vegyek fel?" Úrrá lett akár a tanácstalanság is, mert akár az ifjú pár egy bizonyos színt jelölt meg dress code-nak, és meglepődve tapasztalta, hogy az a szín például abszolút hiányzik az alap ruhatárból is. Mindannyian egyediek vagyunk, így az a szín és minta, ami másokon tetszik, még nem jelenti azt, hogy számunkra is előnyös darabbá tud válni!

Egy biztos: az esküvő az ifjú pár napja, így túlöltözni őket, illetlenség!! 

Ugyanakkor jó hír, hogy a pasztell színek és a megszokott fekete/sötétkék-fehér párosítás között a skála igen széles a színeket és azok árnyalatait tekintve is!:) Színtanácsadás keretein belül meg tudom mutatni színkendők segítségével, hogy mely színárnyalatok előnyösek az egyéni adottságokat figyelembe véve és esetlegesen melyek azok, amiket érdemes kerülni! Melyek azok a fazonok/szabásvonalak, amik testalkatunkhoz illőek és melyek azok, amiket érdemes kerülni. Ezeket a tippeket, tanácsokat aztán később a mindennapokba is át lehet vinni természetesen. 
Öltöztessük testünket, lelkünket is színekbe, merjünk önmagunk lenni! Érezzük jól magunkat ruháinkban vendégként is a nagy napon és természetesen a mindennapokban is! 


online és egyéb lehetőségek

Egyéni jógaterápiás tanácsadás 

Online jóga csomagok 

Meditáció előkészítő 

Buddhi fejlesztő(csak a meditáció előkészítőt végzettek részére!) 

Egyéni jógaterápiás tanácsadás: tartalmaz egy előzetes 30-45 perces egyéni videóhívást. Ekkor átbeszéljük az adott problémádat és ennek alapján fogok felkészülni a személyes találkozónkra. Összeállítok egy gyakorlatsort, amit lépésről-lépésre meg fogok tanítani Neked. Erről készítünk fotókat is és a konzultáció után, a fotókat szöveges tartalommal kiegészítve elküldöm Neked, így minden rajta lesz, amit a kb 2 órás találkozónk alatt átbeszéltünk. Amennyiben úgy érzem, hogy az online videós tananyagaim közül van, amelyikkel támogatni tudlak pluszban, akkor annak a videónak a linkjét megkapod szintén.

Helyszín: Tatabánya

Bejelentkezés itt: Online jóga csomagok

3+1 csomag közül tudsz választani, bővebb információ itt és itt


Mini workshopok

21 napig korláltlanul elérhető videók, bővebb információ itt


Meditáció előkészítő 

2 részes hanganyag, 3 alkalom gyakorlati online konzultáció, bővebb információ itt 


Buddhi fejlesztő (csak a meditáció előkészítőt végzettek számára lehetséges)    hamarosan......