Küldetésem


átalakulOM®️   kívül-belül...


A statisztikai adat úgy szól, hogy a magyar lakosság kevesebb, mint 3%-a foglalkozik önfejlesztéssel, naponta, legalább 4 percig!


Tehát 97%-a egyáltalán nem, SOHA! Lehet és bízom benne, hogy az utóbbi években a javulási tendencia elindult, hiszen egyre inkább bővül az önfejlesztési eszközök tárháza. De számomra ez egyenesen sokkoló információ volt!       KSH adatok, 2012 (12.oldal, 2.2 pont)A célom az, hogy ezen statisztikai adatokon a lehetőségeimhez képest javítani tudjak!


11 évig magam is multiban dolgoztam, a logisztika minden szegletében szereztem tapasztalatokat.  Aztán rengeteg lelki vívódás és 'természetesen' egészségügyi ok miatt, végül ugrottam a semmibe, szó szerint... Valóban 0-ról indultam újra, de már megízlelve lelki szabadságom első kis morzsáit, ami azóta is velem van!

Hiszem és vallom, hogy ami bent úgy kint.  Ahhoz, hogy ebben a rohanó világban egy teljes, kiegyensúlyozott életet élhessünk békességben a minket körülvevő mikro és makro környezetünkkel, szükséges az egyensúly az érem mindkét oldalán.

Valójában az egész lényünkkel kommunikálunk a külvilág felé: a megjelenésünkkel, a kisugárzásunkkal, a testtartásunkkal, a gondolkodásunkkal, a kommunikációnkkal, a külvilágból felénk jövő reakciókra adott válaszainkkal és még lehetne hosszasan sorolni....Én is átalakultam :) 2009 óta jógázom, 2013 óta oktatom is, és már kezdő jógásként kezdtem el önismerettel foglalkozni, napi szinten. Jóga, relaxációs technikák, meditáció, önismereti tanfolyamok és könyvek, vegetáriánus életmód, stílustanácsadás szín- és testalkat elemzésen keresztül. 

Pontosan tudom, hogy min mész keresztül testileg-lelkileg és persze szellemileg is az irodában. Ezért hoztam létre ezt a segítő programot, hogy önmagaddal harmóniába kerülj! A jóga és a meditáció révén a belső átalakulásodat tudom támogatni, míg a stílustanácsadáson keresztül pedig a külsőddel tudsz megújulást vinni az Életedbe. Tarts velem és induljunk el együtt egy új, színesebb úton és csináljunk egy külső és belső rendrakást Nálad! Öltöztessük testünket és lelkünket is színekbe, merjünk önmagunk lenni!


Tudom milyen érzés az, amikor:

- gép előtt görnyedsz egész nap és még túlóráznod is kell, ettől pedig fáj a hátad/derekad és feszül az egész tested

- sok a feladat a munkahelyeden, persze azon kívül is, és az ezzel járó stressz csak folyamatosan nő, olykor szorongsz is emiatt, és már az alvásodra is kihat ez az állapot

- kiszámíthatatlanok a napjaid, az elmúlt 3 évben pláne meghatványozódott a helyzet és nem tudod mikor végzel a teendőiddel, pedig már nagy szükséged lenne énidőre, töltődésre, foglalkozni kéne a testeddel, lelkeddel..de valami mindig történik és saját magadat a sor végére rangsorolod ezek miatt


"Fejlődés csak olyan gondolatok által érhető el, amik nagyban különböznek a jelenleg elfogadott gondolatoktól."

Selye János

Magadra ismersz az alábbi sorokat olvasva?


  • Szeretnél  megtanulni hatékony stresszkezelési technikákat, amiket az életed minden területén tudsz alkalmazni? 
  • Szeretnél a fizikai tested mozgásába rugalmasságot csempészni, hogy ne okozzon problémát 30-40-50 évesen felkelni az ágyból, lehajolni, fájós derékkal és beállt lapockákkal közlekedni és netalántán emésztési gondokkal és egyéb egészségügyi problémákkal küszködni, amik nemcsak testileg, de lelkileg is frusztrációt okoznak és ezzel a hétköznapi életedet is megnehezíted?
  • Szeretnél testtudatosabb lenni és ezzel párhuzamosan olyan ruhákat hordani, amikben jól érzed magad és a reggeli készülődés nem egy újabb stresszfaktor az életedben?
  • Szeretnél egy kiegyensúlyozott életet élni kívül-belül, amiben önazonos lehetsz, az  önmagadba vetett hitedet újra tudod építeni és újra tudod értelmezni?
  • Netalántán olyan irodai környezetben dolgozó ember vagy, aki azt érzi, hogy többre lenne képes, mint mások szekerét tolni és érzi, hogy létezik ÉLET a gyáron kívül is? Szeretnél kilépni ebből az ördögi körből és új fejezetet nyitni az Életedben? Mindezzel pedig azt eredményezve önmagadnál, hogy felfedezed saját erődet és megtapasztalva azt, hogy ha az összes felszabaduló energiát a saját célodba fekteted, mi mindenre leszel képes?


Akkor jó oldalon jársz most éppen, mert ezeken én is keresztül mentem és hitelesen tudok segíteni Neked! :) 

Hiszem, hogy mindaz, amit a múltban megéltem, mindegyik szükséges puzzle darab volt ahhoz, hogy ma azzal foglalkozzak, ami a dolgom! 


Jogosan merülhet fel benned az a kérdés, hogy de mit lehet elérni akár 10 alkalom alatt?


  • 10 közös alkalom elég lehet arra is, hogy 0 jóga tudással akár bekerülhetsz főiskolára jóga szakra.  Ez egy közös munka: én tudom, hogy 100%-ot nyújtok, hogy elérjük a vágyott célt, de ehhez Te is ugyanúgy szükséges, hogy hozzátedd a magad 100%-át, mert enélkül nem fog működni!

Talán hihetetlenül hangzik számodra ez a sorsfordító történet, pedig megtörtént eset, Melinda történetét itt olvashatod el:  sztori 2.


  • További történetek átalakulOM kívül-belül programokra:  


  • Hajlandó vagy energiát, időt, türelmet, munkát, pénzt fektetni mindezen célok elérésének érdekében?
  • Nem számít a testsúlyod, nem számít, hogy jelenleg mennyire rugalmas a tested és hogy jógáztál-e már egyáltalán valaha! Nem ez a lényeg, hanem maga az út, amit A-ból B-be megteszel, önmagadért!


Ha     IGEN    a válaszod....Akkor tarts velem és induljunk el együtt egy új, színesebb úton! 3 érdekes infó rólam:

1. bakelit lemezeket gyűjtök       2. imádom a Balatont       3. elvégeztem egy hobbi/otthoni barista képzést is