🗨️Sokat gondolkodom bizonyos témákon, amire akár ma már másképp tekintek. Az egyik ilyen téma a vállalkozás. Mivel magam is multis munkavállalói létben kezdtem, így ma már abszolút teljes mértékben rálátok mindkét oldal működését illetően.

Biztos a Te életedben is vannak olyan, ikonikus vagy nevezzük úgy őket, hogy kvantum pillanatok/mondatok, amik úgy beléd rögzülnek valami oknál fogva. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy később, akár távolabbi időpontokban is egyszer csak feljönnek, hogy emlékeztessenek minket az üzeneteikkel/küldetéseikkel!

A napokban láttam egy nemrég napvilágra került felmérés eredményét, amelyben 204 országot vizsgáltak meg világszerte 2020-ban, derékfájás témakörben.

Az év utolsó napjai számomra mindig a lelki leltározásról szólnak (..és a pihenésről is persze), idén sincs ez másképp.

Éppen ezért fontos, hogy találjunk olyan pontokat az Életben (legyen az bármi..), amivel nem növeljük tovább mi is a feszültséget és valahogy ellensúlyozni tudjuk azt...

Amíg nem ismerjük magunkat, szenvedünk folyamatosan valami miatt, saját magunk ellen dolgozunk. Ha nincsen meg az önmagunkba vetett hit, akkor minden új dolgot/helyzetet/fejezetet csak a félelem szövi át.

A változást belülről kell az embernek kezdenie önmagával és csak utána fognak a körülötte lévő dolgok hozzárendeződni és alakulni, nem fog másképp működni!

A napokban olvastam egy nagyon jó idézetet, ami elindított néhány gondolathullámot bennem azzal kapcsolatban: