Nehéz energiák vannak a térben....

2023.10.18

Éppen ezért fontos, hogy találjunk olyan pontokat az Életben (legyen az bármi..), amivel nem növeljük tovább mi is a feszültséget és valahogy ellensúlyozni tudjuk azt...

Megláttam ezt a különös, narancs színben pompázó rózsa csokrot és húzta a szemem, nem is tudtam elmenni mellette.. Nem volt kérdés, hogy magammal hozom, mert akárhányszor ránézek, mindig mosolygok! Ráadásul munka közben magam mellett is tartom, így úgy érzem, hogy a puszta létezése is hozzájárul ahhoz, hogy a dolgos órák közben is azt érezzem, hogy jó, hogy itt van mellettem és hálát tudjak gyakorolni sok mindennel kapcsolatban!

Még tavasszal, amikor a Balatonnál felvettem a jóga videókat, elkészítettem egy ingyenes mini kurzust azzal kapcsolatban, hogyan tudunk egyensúlyozni nehéz időkben...  Ha úgy érzed, hogy egyre inkább feszült és szorongó állapotban vagy🫨, hallgasd meg, hátha találsz benne hasznos mondatot, amivel tudsz magadnak segíteni...ha másèrt nem is, de a legvégén egy másfél perces balatoni hullámzást fülhallgatóval hallgatni, biztos megnyugvást hozhat számodra is!