vállalkozói út = önismereti út

2024.03.19

🗨️Sokat gondolkodom bizonyos témákon, amire akár ma már másképp tekintek. Az egyik ilyen téma a vállalkozás. Mivel magam is multis munkavállalói létben kezdtem, így ma már abszolút teljes mértékben rálátok mindkét oldal működését illetően. 

🆕Ami biztos, hogy mindkettő más gondolkodásmóddal jár és sokan itt (is) el tudnak csúszni, mert alapjáraton is olyan beállítottságúak, hogy istenèrt sem akarnak mozdulni a megszokott zónából, biztosnak hinni bármit is a mai világban illúzió, pedig máskülönben nem fog változás nélkül működni. Így el is mondható, hogy a vállalkozói lét nem való mindenkinek, legalábbis addig biztosan nem, ameddig nem látja be a változtatás szükségessègèt! 

Folyamatos fejlődést, fejlesztést igényel nemcsak a vállalkozás, hanem  mindeközben saját magunk is! Toljuk, feszegetjük határainkat és időről-időre farkasszemet KELL nézni a félelmeinkkel és korlátozó hitrendszereinkkel! Korrigálni, elengedni mindezeket és persze ez azzal is jár, hogy embereket is, akikkel már nem közös az utunk. Hidd el, hogy ez így van rendjén! Ha dolgod van azzal a másikkal, lesz még közös pont, de ha nem, az is rendjén van! ✨

Az új átalakulOM programommal tervezek egy délelőttös, kifejezetten vállalkozói kis csoportos foglalkozást is a közeljövőben (nincs nemhez kötve, sőt... magam is kifejezetten örülnék, ha tudnék dolgozni férfi teremtő energiával), amelynek keretében megnézzük, hogyan tudjuk egyénre szabva holisztikusan megközelíteni a témát a jógán és egyéb önismereti témákkal karöltve! 

✨Mindeközben pedig támogatva, egymás fejlődésèt segítve és a vállalkozói egyéni utunkon haladva, segíteni kibontakozni annak minél tisztább megnyilvánulását!!! 🤍

Ha úgy érzed, hogy megszólîtott a téma, beszéljünk kötetlenül 20 percben! Várlak szeretettel! 🤍


A programról részletesebben itt: