Szabadulj meg a mindennapi terhektől, és találd meg a belső békéd
az átalakulOM programmal!

 A 10 hét alatt megtanulod, hogyan lehetnél lelkileg kiegyensúlyozottabb, felszabadultabb és önazonosabb a mindennapokban és a családodban.


🌿 Különleges, csak Neked szóló utazás vár Tatabányán, ahol jobban megismerheted önmagad, és az önfejlesztés átalakító erejét egy 3 fős, személyes csoportban! 

Indulj velem ezen az úton 2024. szeptembertől!


Az átalakulOM program különlegessége, hogy nem megszokott jóga órákat kínál, hanem egy teljes körű átalakulási folyamatot, amely magában foglalja:


Személyre Szabott Úton Vezetlek: Egyedi jóga gyakorlatokkal, amelyek figyelembe veszik az egyéni képességeidet és céljaidat.

 Lelki Egyensúly Megtalálása: Mélyreható, önismeretre összpontosító meditációs és relaxációs technikákkal, amelyek segítenek megtalálni a belső nyugalmadat.

Harmonikus Életmód Első Lépései: Praktikus tanácsokkal látlak el a mindennapjaid kiegyensúlyozására.Olvasd el a korábbi véleményeket, ezt te is elérheted

"Neked a jóga sokkal több egy szakmánál. Egy nagyon jó ember, számomra egy nagyon jó oktató és felkészítő tanár vagy! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek, hogy Téged sodort az utamba. Általad nyitottabb lettem, nyugodtabb, sok hétköznapi szituációra, az élet kis fintoraira máshogy tekintek. Türelmesebb lettem magammal. Megtanultam, hogy időt kell adnom a testemnek, és a lelkemnek is mindenre. Hogy minden fejben dől el. Köszönöm Neked!" Melinda
"Évi azon kevés jó "szakemberek" közé tartozik, aki szívvel, lélekkel szolgálja a hivatását és ettől kezdve számomra nemcsak jóga órákat tart, hanem átad mindent, ami a szellemiség tisztulását eredményezi. Én hálás vagyok ezért az útért! Köszönök mindent!"Anita

Tedd meg Te is az első lépést!

és tudd meg, hogy az átalakulOM program neked való-e.


Az átalakulOM program több, mint jóga

Fedezd fel, hogyan támogat a jóga nem csak a testi, hanem a lelki jólétedben is! Engedd, hogy a jóga révén teljes körű átalakuláson menj keresztül, ami átszövi az életed minden területét!


Mi várható a programon?

Az ászanákon túl - jóga a mindennapokban, a megszokottakon felül

10 hetes, heti 2 órás, 3 fős kis csoportos személyes foglalkozás és hétről-hétre személyre szabott házi feladatokkal


📜 Hogyan fog felépülni a 10 hét programja??

0. lépés: Mivel ez a program NEM szól mindenkinek, így légyszíves jelentkezz be egy ismerkedős, 20 perces online beszélgetésre - amennyiben "igen"-nel szavazunk mindketten, megbeszéljük az indulás pontos időpontját is. (Ha van 'közös múltunk', abban az esetben Neked nem kell részt venni ezen, csak írj rám privátban, köszönöm!)


Hetente 2 órában fogunk személyesen találkozni. Ebből 1 óra ászanákon kívüli témák lesznek. De természetesen nem maradnak ki azok sem, szóval 1 óra a jóga gyakorlatokkal is kapcsolatos lesz, de mindezek ellenére nem egy megszokott jógaóra lesz! Továbbá hetente lesz lehetőséged egy 20 perces online konzultációra is, ahol felteheted privátban azokat a kérdéseket, amiket esetlegesen a többiek előtt nem szeretnél. De ezen alkalom során bármilyen egyéb kérdésedre is választ kaphatsz, ami a programmal/házi feladatokkal kapcsolatos.


Hétről-hétre házi feladatokat is fogsz kapni, ami Rád lesz szabva és ami kapcsolódhat a heti témánkhoz, vagy éppen úgy érzem, hogy más jellegű feladatra lenne szükséged az adott héten. Mindenkinek más feladat, így valóban önmunka lesz, ezzel is támogatva Téged, hogy személyes legyen számodra a program.


Kapsz egy jegyzetfüzetet is, hogy mindig kéznél legyen, ha bármi gondolat/érzés felmerül benned, azonnal le tudd írni magadnak.


✅ Arra az esetre, ha nem tudsz részt venni a foglalkozáson, illetve hogy az otthoni gyakorlásodat támogassam:🧘 3 havi korlátlan hozzáférést kapsz a "30 napos feltöltős" online jóga csomagomhoz.


✅ A kis csoportos foglalkozás lehetővé teszi számodra azt is, hogy mások által is bővítheted az emberismeretedet és akár az ő példájukon keresztül további önismereti témákkal gyarapodhatsz.


✅ A program legvégén lesz egy közös záró eseményünk, kötetlenebb közegben, ahol átbeszéljük a 10 hét eseményeit.


✅ Maradt benned még kérdés a 10 hét után is?? Semmi gond, 30 napig kérhetsz után követési lehetőséget email-ben. 📧


✅ Szeretnél a külsőddel is foglalkozni? Remek lehetőség erre az "átalakulOM kívül" programok, amelyekre 15% kedvezményt biztosítok számodra! 🪞🗺️ Hol lesz a program?

Tatabánya központjában, a Szent Borbála téren tartom az átalakulOM programot. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.


Miért tarts velem az átalakulOM programon?

Neked ajánlom ezt a programot, ha a jógát az ászanákon kívül, egy másfajta szemszögből is szeretnéd használni a saját önismereti utadon. Jóga egy másfajta megközelítésből. Ha hajlandó vagy 10 hétre elköteleződni és hétről-hétre a Rád szabott házi feladatokkal valóban foglalkozni és fejlődni, akkor várlak szeretettel ezen az izgalmas utazáson! Formabontó lesz! ✨ 

Csak azokkal tudok együtt dolgozni, akik valóban szeretnék megtalálni a belső szabadságukhoz vezető utat! Akik valóban szeretnék maguk mögött hagyni az illúziókat, téves hitrendszereket és egy önazonos életre vágynak! Ez egy közös munka: én tudom, hogy 100%-ot nyújtok, de ehhez Te is ugyanúgy szükséges, hogy hozzátedd a magad 100%-át, mert enélkül nem fog működni!

Schön Éva - átalakulOM kívül-belül programok létrehozója


📌 10 hetes kis csoportos átalakulOM program tartalma:

10x2 óra személyes jelenléttel! (Helyszín: Tatabánya)


  • 10x1 óra önfejlesztő témák, értéke: 75.000,- Ft
  • 10x1 óra nem megszokott, egyénre szabott jóga gyakorlás, értéke: 75.000,- Ft
  • 10x20 perc egyéni online konzultációs lehetőség, értéke: 75.000,- Ft
  • egyénre szabott házi feladatok és azok nyomon követése, értéke: 75.000,- Ft
  • jegyzetfüzet 🎁
  • 3 havi korlátlan hozzáférés a "30 napos feltöltős" online jóga csomag, értéke: 21.000,- Ft
  • közös, záró esemény, értéke: 25.000,- Ft

Bónuszok a jelentkezésed mellé:

  • után követési lehetőség emailben 30 napig ❇️
  • "átalakulOM kívül" programokra 15% kedvezmény ❇️Értéke összesen: 346.000,- Ft

Amelynek most bevezető ára 159.000,- Ft

(3 részletfizetési lehetőséggel is részt vehetsz a programon; 2024. ősztől az árak biztosan emelkednek, ezért megéri most jelentkezned!)


A limitált létszám miatt (3 fő), ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezésedet!


Az első lépés egy telefonos beszélgetés. Ennek nincsen ára, nem kell semmit sem fizetned a beszélgetésünk után!  Én valóban segíteni szeretnék, ezért fontosnak tartom, hogy megismerjelek, és valóban az igényeidre szabjam az álalakulOM programot!

Szóval kattints a gombra és derítsük ki, hogy neked mire van szükséged a személyes fejlődésedhez!

Olvasd el a korábbi véleményeket, ezt te is elérheted

"Neked a jóga sokkal több egy szakmánál. Egy nagyon jó ember, számomra egy nagyon jó oktató és felkészítő tanár vagy! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek, hogy Téged sodort az utamba. Általad nyitottabb lettem, nyugodtabb, sok hétköznapi szituációra, az élet kis fintoraira máshogy tekintek. Türelmesebb lettem magammal. Megtanultam, hogy időt kell adnom a testemnek, és a lelkemnek is mindenre. Hogy minden fejben dől el. Köszönöm Neked!" Melinda
"Évi azon kevés jó "szakemberek" közé tartozik, aki szívvel, lélekkel szolgálja a hivatását és ettől kezdve számomra nemcsak jóga órákat tart, hanem átad mindent, ami a szellemiség tisztulását eredményezi. Én hálás vagyok ezért az útért! Köszönök mindent!"Anita


100%-os Részvételi Garancia

Amennyiben úgy érzed az első alkalom után, hogy mégsem szeretnéd folytatni, semmi gond! Kérlek jelezd nekem közvetlenül az első óra után és az általad befizetett összeg 100%-át visszakapod! Így az egyetlen veszteni valód valójában csak az lehet, ha meg sem próbálod! :)


Még sosem jógáztam, szóval kezdő jógás lennék! Jöhetek én is?

Bár hárman lesztek, mégis egyénre szabott lesz! Sosem kérek senkitől olyat, amire ne lenne képes megcsinálni! :) A célom az, hogy az önbizalmadat és a hitedet erősítsem benned és nem az, hogy mindezeket elvegyem! 🤍 Nem számít a testsúlyod, nem számít, hogy jelenleg mennyire rugalmas a tested és hogy jógáztál-e már egyáltalán valaha! Nem ez a lényeg, hanem maga az út, amit A-ból B-be megteszel, önmagadért! 🤍


Részletfizetési lehetőség van?

Ha úgy érzed, nagy szükséged lenne most erre a programra; élhetsz a részletfizetési lehetőséggel is, szóval ez ne tartson vissza! 🤍 59.000,- Ft előleg befizetéssel foglalhatod le a helyedet. Ezt az első alkalomig kell kifizetned. Viszont fontos tudnod, hogy érkezési sorrendben fogynak a helyek! Ezután a következő 2 hónapban 2*50.000,- Ft részt kell kifizetned.


Egyéb kérdésem van, kérdezhetek?

Természetesen, töltsd ki a lenti űrlapot és minden kérdésedre kötetlenül válaszolok. A beszélgetés után nincs kötelezettséged. Ezért ha úgy érzed, ez nem neked szól, akkor csak beszélgettünk egy jót! 🙂

Töltsd ki az űrlapot és foglalj időpontot az ingyenes beszélgetésre, 

ahol megnézzük, hogy Neked való-e az átalakulOM program! Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, ami megváltoztathatja az életedet! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek! Szóval, Veled fogok kötetlenül beszélgetni? 🙂

Mi fog történni, az űrlap beküldése után?

Az általad megjelölt időszakban keresni foglak az űrlap beérkezését követő 24-48 órán belül. Kérlek azt az időszakot válaszd ki, ami számodra a legelőnyösebb időpont, amikor tudod, hogy van nyugodt 20 perced. Amennyiben tudod, hogy specifikusan mikor lenne jó a fél órás időtartam, akkor az űrlap kitöltése után kapott emailben található időpontfoglalót használd!  Az adott időpontban kötetlenül beszélgetünk rólad, a vágyaidról, céljaidról. :)

Megbeszéljük, hogy mit kellene tenned, hogy elérd a vágyott célt. Ezután eldöntjük, hogy ezt az utat velem kell megtenned és a 10 hetes átalakulOM programmal, vagy egyénileg is eltudod érni a célod.

Szóval, Veled fogok kötetlenül beszélgetni? Akkor foglald le a helyed a fenti űrlapon! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek! 🙂eva.schon@atalakulom.hu

atalakulom.hu
evaschon.hu

szerzői jog © 2023 Schön Éva
átalakulOM by Schön Éva * (védjegy oltalmazási eljárás alatt)