Újhold - Vízöntő

2024.02.09

🌌Boldog változást hozó időszakot kívánok Mindenkinek!

🌑Újhold Vízöntő – új ciklus kezdődik, ami most még erősebb, hiszen Holdújév kezdetével is egybeesik! Nagy reformok, szokatlan ötletek ideje is egyben!


⭐Lehetőség az újra, a változásra, az átalakításra a gondolkodásban és az életmódban is. Kiválóan alkalmas megtisztítani nemcsak a környezetünket, hanem testünket, lelkünket és elménket is! Más megvilágításba helyezni a dolgokat és ezáltal más nézőpontból élni az életet. Ha kell újraértékeljünk és ha kell újrakezdjünk. Lehetőség a látszat mögé nézésnek, hiszen a ragaszkodás, függőség csak lekorlátoz és egyhelyben toporgást eredményez.

⭐Merjünk függetlenedni, önmagunkat kifejezni és megélni a saját egyediségünket is, ami minden rendszertől független! Merjünk nyitni új nézetekre, amelyek merőben eltérőek a megszokottaktól és egy új szemléletváltásra is ösztönöz!


Szinte napra pontosan 9 éve már, hogy főállásban vagyok vállalkozó. A 9 éves ciklus nagyon sokszor visszatérő fordulópont nálam! Egyre többször azt érzem már, hogy az Életünk olyan, mint egy jól megkomponált dallam, aminek kottáját a kezünkben tartjuk és csak arra vár, hogy saját énekünket énekeljük végre! 🎼

Az, hogy ez a mostani újhold most pont egybeesik a saját történetemmel is és ráadásul a saját újévemmel is (szülinap.. 🥳), remek lehetőség, hogy elmondjam, hogy teljesen más formátumban, mint eddig,


🆕személyes jelenlétű kis csoportos átalakulOM programot indítok március 04-től! Azok számára, akik szeretnék végre élni a belső szabadság útját és ezzel együtt az önazonos életüket! Izgalmas új kaland lehetőség és azt hiszem kijelenthetem, hogy formabontó leszek, már ami a jógát is illeti a nagy rendszer szerint és ahogy általában értjük!!!