A szemüveg öltöztet

2023.06.26

A szemüveg öltöztet, gyakorlatilag egy egységes keretet tudsz adni a teljes megjelenésedhez vele!

Keret esetében szintén színtípusnak megfelelőt érdemes választani. Ha bevállalósabb vagy, válassz színes/mintás keretet, igazán üdítő sokszor ilyet látni az utcán! Nem kell ettől félni, hidd el!!! :) Gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a színkendő, tehát bátran nyúlj a színpalettád színeit visszatükröző kerethez! Mint mindenben itt is csak a stílusprofilod tud határt szabni, vagyis ami belefér még számodra is és hűen tükrözi a Te sajátos kis egyéniségedet! :)

Ha fémkeretes szemüvegben gondolkodsz inkább: akkor hideg típusoknak  az ezüst, meleg típusoknak az arany keret lesz a jó választás. Ha tetszik a rosegold, az is különleges darab lehet. A keret formáját tekintve érdemes segítséget kérni az eladóktól, hiszen az arc formájával harmonikus darabot érdemes választani.  

Érdemes olyan optikus kereskedést választani a megszokott sémáktól eltérően, ahol valóban Rád szabják azt a szemüveget (legyen szó akár hétköznapi, vagy éppen dioptriás napszemüveg...), minden értelemben. Szívből ajánlom Neked a Thinwood Szemüveg Szabóságot, mert Zsófi, Arnold és Robi kezei között biztosan megtaláljátok a számodra legtökéletesebb fazont, lencsét; igazi profizmusra vall, amit ők képviselnek!!!