Semmi sem változik, ha...

2023.09.05

A változást belülről kell az embernek kezdenie önmagával és csak utána fognak a körülötte lévő dolgok hozzárendeződni és alakulni, nem fog másképp működni! 


Persze mindezekhez egy jó erős hit és bizalom is kell, hogy legyen az Életünkkel és önmagunkkal kapcsolatban! 

Sajnos magam is azt látom közvetlen és tágabb környezetben még mindig, hogy sokan élnek abban a hamis illúzióban, hogy elég csak a külsőségekben változtatni, helyszínt/másik partnert cserélni és megoldódik a probléma. Ugyanazon távcsőbe nézve bizony semmi sem fog változni.. Valójában az történik olyankor, hogy az ember újra teremti a kört, csak időben kicsit később, máshol és másokkal. Vagyis zsákutcába kerül előbb-utóbb újra! 


Emlékszem azokra a pillanatokra, amiktől először kicsit kétségbeestem a "Hogyan tovább?"-ot illetően bennem felmerülő kérdésekre. De addigra már belül megszületett a változás iránti igény és vágy, hogy haladjak annak irányába. Ezért tudtak aztán szépen lassan folyamatosan az utamba kerülni azok a lehetőségek és segítő szakemberek is, amiknek és akiknek segítségével aztán folyamatosan tudtam és tudom a mai napig is építeni a kis tégláimat szépen sorban! Nem vagyok jókor jó helyen, hanem pontosan akkor vagyok ott azon a helyen, amikor arra alkalmassá válok és képes vagyok megoldani egy adott helyzetet! :) Így bontakozik ki a "hogyan tovább" kérdésre a válasz, nyíló ajtók formájában. Nem kell és nem is fogjuk tudni kontrollálni, jönni fog a megoldás mindig!

Az egyik ilyen fontos, tudatos döntés volt részemről, hogy az online lehetőségeket jobban használjam ki, mert amennyire szidjuk az internetet...pont annyi pozitív hozadéka is van és a magam részéről ez egy folyamatosan fejlesztendő terület volt/van, ami időről-időre erős komfortzónán kívüli helyzeteket is teremt számomra. Nem a tanulással van a gondom, mert mára már rájöttem, hogy lételemem ez is és minél inkább tágítom a tudatomat ezek által, valójában annál inkább rugalmasabbá, nyitottabbá is válok magára az Életre és a benne zajló eseményekre is. Így már egyre kevésbé tudnak megviselni dolgok.  Hanem inkább azzal van a feladatom, hogy introvert személyiség vagyok és köztudott, hogy az ilyen emberek inkább szépen csendben teszik a dolgukat; nem lételemük a szereplés, márpedig az online tér bizony ezzel is jár, szóval komfortzóna hussss... :))))

Semmit sem bánok!! Folyamatos változásban vagyok, pont úgy, ahogy a világ is körülöttünk. Így legalább viharok esetén is csak hajlok és nem török.. Ennek köszönhetően nyilván az emberi kapcsolataim is folyamatos rendeződésben vannak, hiszen valaki abszolút nem akarja  a változást, így értelemszerűen a távolság is nő és törvényszerű az eltávolodás is. Nincs ezzel gond, elfogadás gyakorlására ezek a szituációk is fontosak!


Ha a változás útját szeretnéd járni Te is és szeretnél online oktatási felületet készíteni, vagy csak megtanulnád akár a hírlevél készítés csínját-bínját, tanulnál az online dolgokkal kapcsolatban, akkor szívből ajánlom Halász Dórát az alábbi lehetőségekkel kapcsolatban! Dóriért végtelenül hálás vagyok az Életnek, nélküle ma nem lenne például online oktatási felületem sem... :)

Halász Dóri online tanfolyamai, amiket szívből ajánlok Neked


Releváns, ingyenes mini kurzusaimat itt éred el! Ha pedig szeretnél mélyebben elmerülni a jóga és meditáció rejtelmeiben, akkor katt ide!"A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, és lehet az bármi: az otthonod vagy a kedvenc éttermed; és elindulsz, hogy megtaláld önmagad. Legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre az út során úgy, mint a kirakós egy darabjára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer és mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel!"               Ízek, imák, szerelmek