Valami véget ért...

2022.10.19

Valami véget ért itt ezen a helyen és valami új készülődik már a háttérben! :) 

2013. ősz - 2022. ősz


Az utóbbi hetekben csendben voltam, talán feltűnt többeknek, és ennek több oka is volt, de ami a legfontosabb, hogy egy új fejezet kezdett kirajzolódni bennem és ahhoz, hogy ezt elkezdhessem, a régi ajtót be kellett csukni és vele együtt sokmindent magam mögött hagyni! 9 éves ciklus végéhez ért talán a legfontosabb szakasza eddigi életemnek, szinte napra pontosan, voltaképpen erre csak utólag jöttem rá!

Nem dobtam be a törölközőt és nem zokogva szidom a külvilágot, és legfőképpen nem vagyok szomorú, hanem nevemhez hűen, átalakulom magam is és új szintre emelem a saját sorsfeladatomat, amin haladnom kell és amerre hív a lelkem szava! 

Ennek egyik biztos jele, hogy elkezdtem egy 3 hónapos mentor programot, amibe felvételt nyertem és ami fontos szerepet fog betölteni a további dolgaimat illetően! Sok új tanulnivalóval, sok új feladattal és kihívásokkal, de tudom, hogy ez is rengeteget fog hozzátenni a saját fejlődésemhez! De erről kicsit később majd el kezdek csepegtetni információkat! 

Az egyetlen dolog az életünkben a változás, a jelenlegi helyzet pedig nemcsak kollektív szinten, hanem mindenkinek a saját szintjén is!!!!! a gyökeres változásokról kell, hogy szóljon. Persze minden energiát kétféleképpen lehet megélni, ahogy tekintünk rá: pozitívan vagy negatívan. Egy biztos a világ/élet már sosem lesz olyan, mint 2.5 évvel ezelőtt... Tőlünk függ mindig minden, hogy mit hozunk ki egy helyzetből és egyáltalán mit hozunk ki az életünkből! Mindenesetre örömmel tapasztalom, hogy mostanában egyre több olyan emberrel találkozom, aki komfortzónát elhagyva, új fejezetet kezd az Életèben! 

Merjetek lépni, ha úgy érzitek, hiszen mikor, ha nem most?!